Χαρτομαντεία: Μάθε τι προβλέπει το μέλλον | Μέντιουμ Στέλλα

χαρτομαντεια

Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι προσπαθούν να ανακαλύψουν διάφορους τρόπους για να δουν τα μελλούμενα.Η χαρτομαντεία  θα σας δείξει το παρελθόν σε συνδυασμό με το παρόν και θα ανοίξει τις πύλες του Μέλλοντος.Το μέντιουμ Στέλλα με μια ανάγνωση χαρτομαντείας μπορεί να σας δείξει που ακριβώς είστε τώρα και να προβλέψει το πως θα εξελιχθεί η ζωή σας στο μέλλον.

Ποιος από εμάς δε θα ήθελε να γνωρίζει κάποια στιγμή της ζωής του συγκεκριμένες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει και να διαλέξει τα σωστά μονοπάτια στα σταυροδρόμια της ζωής.

Στην Χαρτομαντεία ο σωστός τρόπος όταν ρίχνεις τα χαρτιά, είναι να επικεντρώνεις τη σκέψη σου στο πρόβλημα που σε απασχολεί. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να ρίξει τα χαρτιά είναι συγκεκριμένος ανάλογα με το τι θέλουμε να βρούμε. Όταν ψάχνουμε μία απάντηση σε ένα φλέγον θέμα που μας απασχολεί διαλέγουμε ένα χαρτί.

Επίσης αρκετά γνωστός και διαδεδομένος είναι και ο τρόπος που ρίχνουμε τα χαρτιά διαλέγοντας τρία φύλλα. Το 1ο αφορά το παρελθόν, το 2ο το παρόν και το πρόβλημα που βιώνουμε και το 3ο το αποτέλεσμα δηλαδή το μέλλον.
Τέλος, ένας άλλος τρόπος είναι να διαλέξουμε πάλι 3 κάρτες που ερμηνεύονται κάθε φορά:
  • 1η ο Εαυτός σου
  • 2η η Οικογένεια σου
  • 3η Οι Φίλοι σου
Αντίστοιχα:
  • Το τι Περιμένεις
  • Το τι Δεν Περιεχόμενο
  • Το Αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία – ταρώ

Η προέλευση  των Ταρώ:

Χαρτομαντεια - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑΚανείς δε ξέρει με ακρίβεια από πού και πότε προέρχονται η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων.Αρχικά, πρωτοεμφανίστηκαν στην Ιταλία.Στην αρχική τους μορφή χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αποτελώντας απλώς ένα παιχνίδι χαρτιών, και η χρήση τους αφορούσε την πρόβλεψη της τύχης.Παρ’ όλα αυτά, ήδη υποβόσκει η αντίληψη ότι οι φιγούρες των ταρώ αποτελούν μια μορφή απεικόνησης του κόσμου.

Η Τράπουλα αποτελείται από 78 κάρτες :

 Χαρτομαντεία-Μέντιουμ Στέλλα

Τη Μικρή Αρκάνα από 56 κάρτες, που αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες, που η καθεμία έχει δέκα κάρτες, και τέσσερα εικονογραφημένα χαρτιά με τα εξής ονόματα: Ρήγας, Ντάμα, Βαλές και Ιππότης. Τα σύμβολα είναι: οι Κούπες, οι οποίες παριστάνονται με ποτήρια, τα Μπαστούνια με ραβδιά και λίγα πράσινα φυτρωμένα φύλλα επάνω τους, τα Σπαθιά με ζωγραφισμένα καμπύλα σπαθιά, και τα Δηνάρια ή Πεντάκτινα με στρογγυλά νομίσματα.

Και τη Μεγάλη Αρκάνα που περιλαμβάνει 22 κάρτες με τις ιερογλυφικές φιγούρες που λειτουργούν σαν αρχέτυπα,

Ο Τρελός, Ο Μάγος, Η Ιέρεια, Η Αυτοκράτειρα, Ο Αυτοκράτορας, Ο Ιεροφάντης, Οι Εραστές, Το Άρμα, Η Δύναμη, Ο Ερημίτης, Ο Τροχός της τύχης, Η Δικαιοσύνη, Ο Κρεμασμένος, Ο Θάνατος, Η Εγκράτεια, Ο Διάβολος, Ο Πύργος, Το Αστέρι, Η Σελήνη, Ο Ήλιος, Η Κρίση, Ο Κόσμος.

Η ιστορία των Ταρώ είναι ένα μεγάλο πάζλ

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά ιστορικά, υπήρχε μια τάση για τη δημιουργία συνθετικών συμβολικών ή λογικών συστημάτων του ίδιου είδους, όπως ήταν η Ars Magna του Raymond Lully. Σύμφωνα με τις απόψεις πολλών ερευνητών, η τράπουλα προέρχεται από το Ιερογλυφικό Αιγυπτιακό βιβλίο των 78 δίσκων. Παρόμοια συστήματα θα συναντήσουμε σε Κίνα και Ινδία.Ως εκ τούτου αποτελούν τον πληρέστερο Κώδικα Ερμηνευτικού Συμβολισμού που διαθέτουμε.

 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά από πολλαπλή φορά που έρχονται και ξανά έρχονται οι πελάτες μας γιατί είναι πραγματικά ευχαριστημένοι, πήρα την απόφαση να βγάλω αυτό το μικρό αφιέρωμα από αυτούς και να τους ζητήσω να κριτικάρουν τη επαφή μαζί μου. Ζήτησα να δεχθούν τη φωτογράφηση που θα δείτε ποιο κάτω για να καταλάβετε ότι είναι αληθινές μαρτυρίες. Βοήθησε ο Νίκος που είναι η δουλειά του και να το αποτέλεσμα.

μέντιουμ στέλλα

Νίκος

“Βρήκε ποιος επηρεάζει τον γάμο μου! Αν Θα αντέξει στον χρόνο! Αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που επισκέπτομαι το μέντιουμ Στέλλα, και όλα ως τώρα τα έχει βρει. Για αυτό και εγώ στο τέλος τέλος ρώτησα για το μέλλον του παιδιού μου. Και σε 1 χρόνο πάλι (τώρα έχει πανελλήνιες)  εδώ θα είμαι για τη σχέση του παιδιού μου.”

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

  Μαριάννα

“Μετά το χωρισμό μου έπεσα σε πολλή κακές σχέσεις, οπότε ήρθα στη Κυρ. Στέλλα για μια σχέση που πραγματικά με ενδιέφερε. Πριν ντρεπόμουν αλλά δεν την ξαναπατάω δεν τα δίνω όλα πλέον. Τώρα έχω έρθει να μου πει απλά πόσο θα κρατήσει αυτή η όμορφη σχέση μου. Αφού πριν ένα χρόνο μου είχε πει μείνε είναι καλό παιδί και θα αλλάξει χαρακτήρα απλά ξεσπάει!”

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ https://www.mentium-stella.gr/

Ανθή

” Δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν είχα εγώ η ίδια εμπειρία Λυπάμαι που το λέω μετά την απόλυση του συζύγου μου ήρθα στο Κυρ. Στέλλα για να μάθω αν θα βρει εργασία (έπεσε μέσα από 6 μήνες βρήκε δουλειά) .Εκτός απ»αυτό βρήκε όμως τον σύζυγο μου ότι είναι με άλλη γυναίκα , αυτά μου παρόλα είπε μείνε ΣΤΟ γάμο σου ΣΕ αγαπάει ! Πράγματι10 μήνες μετά ήρθε πίσω και όλα είναι καλά!”

6945913304