ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Μάθε τα πάντα για το Ζώδιό σου.

ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ
Ορισμός της αστρολογίας

Αστρολογία είναι το σύνολο των συστημάτων τα οποία μας βοηθάνε να αντιληφθούμε ανά πάσα στιγμή τη σχέση των ανθρώπων με τα ουράνια σώματα. Υποστηρίζεται από το ηλιακό σύστημα με παράλληλη χρήση πλανητικών όψεων, τα ζώδια και τους οίκους. Όλα αυτά τα σύμβολα, όπως είναι ο Ζωδιακός Κύκλος επηρεάζουν τα ανθρώπινα συμβάντα, αξιολογούνται από τους αστρολόγους και τους βοηθούν να περιγράψουν και να αναγνωρίσουν πιθανές δυνατότητες μίας ημερομηνίας γέννησης.

Δυνατότητες που αφορούν πιθανά ενδιαφέρονται και μελλοντικές κινήσεις, ίσως και κάποιες κρυφές πτυχές του ιδίου ή των ατόμων που τον περιβάλλουν. Η αστρολογία αποτελεί την τέχνη της συμβουλής των άστρων και βάσει της θεωρίας του Γιούνγκ (θεωρία συγχρονικότητας) «…οτιδήποτε γεννιέται μέσα σε μια χρονική στιγμή κουβαλάει τις ιδιότητες αυτής της στιγμής».

Γενικά Περί Αστρολογίας
Η αστρολογία χρησιμοποιεί ένα σύστημα γνώσεων γύρω από τα Μαθηματικά, τη Φυσική, την Αστρονομία, και για το λόγο αυτό αποτελεί μία επιστήμη που εκφράζει συλλογισμούς και κρίσεις. Πρόκειται βέβαια για μία όχι και τόσο σαφή επιστήμη, διότι αφορά δύο διαφορετικούς κόσμους έναν ορατό και έναν αόρατο και τη σχέση μεταξύ τους. Τα ζώδια αποτελούν έναν συμβολικό κόσμο, από τα οποία συλλέγουμε τα συστατικά εκείνα που πηγάζουν από τον πλανήτη που κυβερνάει το κάθε ζώδιο. Σύστημα στήριξης της αστρολογίας αποτελεί το γεωκεντρικό το οποίο δεν επηρεάζεται από τη δύση και την ανατολή του ηλίου, αφού για την αστρολογία η γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της δίνοντας στον ήλιο μία φαινομενική κίνηση.
Τα ζώδια βρίσκονται στον ουρανό, έχουν σχέση με την κίνηση της γης γύρω από τον ήλιο και κοινή επίδραση για όλους. Αντίθετα οι οίκοι βρίσκονται στη γη και έχουν διαφορετική σημασία για κάθε έναν. Οι οίκοι έχουν άμεση σύνδεση με την ακριβή ώρα γέννησης. Για παράδειγμα, διαφορετική συμπεριφορά θα δούμε σε κάποιον με τον ήλιο στον Υδροχόο και διαφορετική στο Σκορπιό.

Επαναφορά Προσώπου… Άμεσα αποτελέσματα Άκρως Αποτελεσματικό

Λίγα λόγια για την ιστορία

Η τέχνη της αστρολογίας νοείται από πολύ παλιά. Ξεκινώντας από την αρχαιότητα η ανθρωπότητα άρχισε να μελετά τα άστρα και τις κινήσεις αυτών σε σχέση με τις κινήσεις των ανθρώπων.

​Προσπάθησαν να αναλύσουν και να συγκρίνουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες με τη θέση του ηλίου, της σελήνης και των πλανητών και έβαλε χρονικά πλαίσια σε αρκετές από τις καθημερινές εργασίες του, όπως το χρόνο και τη διάρκεια σποράς και θερισμού.

​Για παράδειγμα, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήξεραν ότι μόλις έβλεπαν στον ουρανό τον Σείριο του αστερισμού του Κυνός, έπρεπε να προβούν σε εργασίες προετοιμασίας για την επόμενη σπορά, διότι ο ποταμός Νείλος θα πλημμύριζε στις επόμενες.

 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά από πολλαπλή φορά που έρχονται και ξανά έρχονται οι πελάτες μας γιατί είναι πραγματικά ευχαριστημένοι, πήρα την απόφαση να βγάλω αυτό το μικρό αφιέρωμα από αυτούς και να τους ζητήσω να κριτικάρουν τη επαφή μαζί μου. Ζήτησα να δεχθούν τη φωτογράφηση που θα δείτε ποιο κάτω για να καταλάβετε ότι είναι αληθινές μαρτυρίες. Βοήθησε ο Νίκος που είναι η δουλειά του και να το αποτέλεσμα.

μέντιουμ στέλλα

Νίκος

“Βρήκε ποιος επηρεάζει τον γάμο μου! Αν Θα αντέξει στον χρόνο! Αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που επισκέπτομαι το μέντιουμ Στέλλα, και όλα ως τώρα τα έχει βρει. Για αυτό και εγώ στο τέλος τέλος ρώτησα για το μέλλον του παιδιού μου. Και σε 1 χρόνο πάλι (τώρα έχει πανελλήνιες)  εδώ θα είμαι για τη σχέση του παιδιού μου.”

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

  Μαριάννα

“Μετά το χωρισμό μου έπεσα σε πολλή κακές σχέσεις, οπότε ήρθα στη Κυρ. Στέλλα για μια σχέση που πραγματικά με ενδιέφερε. Πριν ντρεπόμουν αλλά δεν την ξαναπατάω δεν τα δίνω όλα πλέον. Τώρα έχω έρθει να μου πει απλά πόσο θα κρατήσει αυτή η όμορφη σχέση μου. Αφού πριν ένα χρόνο μου είχε πει μείνε είναι καλό παιδί και θα αλλάξει χαρακτήρα απλά ξεσπάει!”

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ https://www.mentium-stella.gr/

Ανθή

” Δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν είχα εγώ η ίδια εμπειρία Λυπάμαι που το λέω μετά την απόλυση του συζύγου μου ήρθα στο Κυρ. Στέλλα για να μάθω αν θα βρει εργασία (έπεσε μέσα από 6 μήνες βρήκε δουλειά) .Εκτός απ»αυτό βρήκε όμως τον σύζυγο μου ότι είναι με άλλη γυναίκα , αυτά μου παρόλα είπε μείνε ΣΤΟ γάμο σου ΣΕ αγαπάει ! Πράγματι10 μήνες μετά ήρθε πίσω και όλα είναι καλά!”