Μέντιουμ Στέλλα -ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καφεμαντεία, Κρυσταλλομαντεία, Εξηγήσεις Ονείρων, Αιγυπτιακά Φυλαχτα

ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ
Η Κρυσταλλομαντεία είναι μία ακόμη τεχνική πρόβλεψης του μέλλοντος, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια κρυστάλλων που φέρουν σφαιρικό σχήμα. Το άτομο που ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για το μέλλον, θα πρέπει να εστιάσει στην κρυστάλλινη σφαίρα για κάποια χρονική περίοδο, στην οποία υποβάλλεται από το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον καθώς και με τη βοήθεια του κρυσταλλομάντη. Εν συνεχεία ο ενδιαφερόμενος αρχίζει να βλέπει κάποιες εικόνες οι οποίες προέρχονται από το μυαλό του και προβάλλονται πάνω στη σφαίρα δημιουργώντας εικόνες με ενορατικό τρόπο. Η κρυσταλλομαντεία αφορά ένα τρόπο αντίληψης που προέρχεται από την ψυχή. Παρεμφερή τρόπους χρήσης με τις κρυστάλλινες σφαίρες μπορούμε να έχουμε και από διάφορες γυαλιστερές επιφάνειες και καθρέφτες. Οι Κρύσταλλοι Ξέρουν… Εσύ?
Μία άλλη τεχνική που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, για να μάθουν το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι η καφεμαντεία. Ουσιαστικά πρόκειται για την επεξήγηση των σχημάτων που δημιουργούνται στο φλιτζάνι από το κατακάθι του καφέ. Η καφεμαντεία είναι πιο διαδεδομένη σε μέρη όπου προτιμάται ο συγκεκριμένος καφές όπως είναι η χώρα μας και η Μέση Ανατολή.

Μεντιούμ – Στέλλα. Αστρολογία, χαρτομαντεία, ταρώ, καφεμαντεία

Εξηγήσεις Ονείρων
Βλέπετε αρκετά όνειρα τα οποία δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε?
Σας τρομάζουν κάποιες από τις εικόνες που οραματίζεστε την ώρα που κοιμάστε?
Εμείς θα σας βοηθήσουμε καθ θα εξηγήσουμε τα όνειρά σας, αποκρυπτογραφώντας τα και δίνοντάς τους την κατάλληλη ερμηνεία.
Τα όνειρα είναι γνωστό ότι πολλές φοράς μας δείχνουν το μέλλον άλλοτε με τρόπο σαφή, άλλοτε έμμεσα και άλλοτε με τρόπο αλληγορικό.
Αιγυπτιακά Φυλαχτα 
Τα Αιγυπτιακά Φυλαχτά θεωρούνται μαγικά λόγω του ότι έλκουν επάνω μας τα χαρακτηριστικά της τύχης, της υγείας, των χρημάτων, της ανοδικής επαγγελματικής εξέλιξης και της αφθονίας, απομακρύνοντας κάθε τι κακότυχο. Λειτουργούν ως μόνιμοι μαγνήτες των δυνάμεων του κόσμου και θεωρούνται ως η υψηλή τεχνολογία του Αιγυπτιακού αποκρυφισμού. Τα Αιγυπτιακά Φυλαχτά χρησιμοποιούνταν και από τις θεότητες της Αιγύπτου. Αρκετές φορές συναντάμε παραστάσεις Αιγύπτιων θεών φορώντας κάποιο φυλαχτό.

 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά από πολλαπλή φορά που έρχονται και ξανά έρχονται οι πελάτες μας γιατί είναι πραγματικά ευχαριστημένοι, πήρα την απόφαση να βγάλω αυτό το μικρό αφιέρωμα από αυτούς και να τους ζητήσω να κριτικάρουν τη επαφή μαζί μου. Ζήτησα να δεχθούν τη φωτογράφηση που θα δείτε ποιο κάτω για να καταλάβετε ότι είναι αληθινές μαρτυρίες. Βοήθησε ο Νίκος που είναι η δουλειά του και να το αποτέλεσμα.

μέντιουμ στέλλα

Νίκος

“Βρήκε ποιος επηρεάζει τον γάμο μου! Αν Θα αντέξει στον χρόνο! Αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που επισκέπτομαι το μέντιουμ Στέλλα, και όλα ως τώρα τα έχει βρει. Για αυτό και εγώ στο τέλος τέλος ρώτησα για το μέλλον του παιδιού μου. Και σε 1 χρόνο πάλι (τώρα έχει πανελλήνιες)  εδώ θα είμαι για τη σχέση του παιδιού μου.”

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

  Μαριάννα

“Μετά το χωρισμό μου έπεσα σε πολλή κακές σχέσεις, οπότε ήρθα στη Κυρ. Στέλλα για μια σχέση που πραγματικά με ενδιέφερε. Πριν ντρεπόμουν αλλά δεν την ξαναπατάω δεν τα δίνω όλα πλέον. Τώρα έχω έρθει να μου πει απλά πόσο θα κρατήσει αυτή η όμορφη σχέση μου. Αφού πριν ένα χρόνο μου είχε πει μείνε είναι καλό παιδί και θα αλλάξει χαρακτήρα απλά ξεσπάει!”

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ https://www.mentium-stella.gr/

Ανθή

” Δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν είχα εγώ η ίδια εμπειρία Λυπάμαι που το λέω μετά την απόλυση του συζύγου μου ήρθα στο Κυρ. Στέλλα για να μάθω αν θα βρει εργασία (έπεσε μέσα από 6 μήνες βρήκε δουλειά) .Εκτός απ»αυτό βρήκε όμως τον σύζυγο μου ότι είναι με άλλη γυναίκα , αυτά μου παρόλα είπε μείνε ΣΤΟ γάμο σου ΣΕ αγαπάει ! Πράγματι10 μήνες μετά ήρθε πίσω και όλα είναι καλά!”