ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ2024-05-18T10:08:06+03:00

Χαρτομαντεία – Μέντιουμ Στέλλα

Μετά απο 40 χρόνια εμπειρίας το μέντιουμ Στελλα είναι σχεδόν αλάνθαστη με ποσοστό επιτυχίας πάνω απο το 97% στη Χαρτομαντεία!

Χαρτομαντεία: Μάθε τι προβλέπει το μέλλον | Μέντιουμ Στέλλα

χαρτομαντεια

Η Χαρτομαντεία θα σας  δείξει το παρελθόν σε συνδυασμό με το παρόν και θα ανοίξει τις πύλες του Μέλλοντος. Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι προσπαθούν να ανακαλύψουν διάφορους τρόπους για να δουν τα μελλούμενα. Το μέντιουμ Στέλλα με μια ανάγνωση χαρτομαντείας μπορεί να σας δείξει που ακριβώς είστε τώρα και να προβλέψει το πως θα εξελιχθεί η ζωή σας στο μέλλον.

Ποιος από εμάς δε θα ήθελε να γνωρίζει κάποια στιγμή της ζωής του συγκεκριμένες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει και να διαλέξει τα σωστά μονοπάτια στα σταυροδρόμια της ζωής.

Στην Χαρτομαντεία ο σωστός τρόπος όταν ρίχνεις τα χαρτιά, είναι να επικεντρώνεις τη σκέψη σου στο πρόβλημα που σε απασχολεί. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να ρίξει τα χαρτιά είναι συγκεκριμένος ανάλογα με το τι θέλουμε να βρούμε. Όταν ψάχνουμε μία απάντηση σε ένα φλέγον θέμα που μας απασχολεί διαλέγουμε ένα χαρτί.

Επίσης αρκετά γνωστός και διαδεδομένος είναι και ο τρόπος που ρίχνουμε τα χαρτιά διαλέγοντας τρία φύλλα. Το 1ο αφορά το παρελθόν, το 2ο το παρόν και το πρόβλημα που βιώνουμε και το 3ο το αποτέλεσμα δηλαδή το μέλλον.

Τέλος, ένας άλλος τρόπος είναι να διαλέξουμε πάλι 3 κάρτες που ερμηνεύονται κάθε φορά:

 • 1η ο Εαυτός σου
 • 2η η Οικογένεια σου
 • 3η Οι Φίλοι σου

Αντίστοιχα:

 • Το τι Περιμένεις
 • Το τι Δεν Περιεχόμενο
 • Το Αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία – ταρώ, ερωτήσεις πελατών

Πώς να βρείτε το καλύτερο mentium Ταρώ για εσάς;2022-02-21T16:10:47+02:00

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Εμπιστευτείτε το εσωτερικό σας συναίσθημα. Περιηγηθείτε στα προφίλ των αναγνωστών Ταρώ παραπάνω και δώστε προσοχή στο ποιος νιώθει κατάλληλος για εσάς. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε γραπτές κριτικές και να ελέγξετε τις αξιολογήσεις. Στη συνέχεια, απλώς επικοινωνήστε με το μέντιουμ του Ταρώ μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο και κάντε τις ερωτήσεις σας.
Αν μπορείτε να ζητήσετε: Κάθε φορά που θα συνδέεστε με έναν νέο αναγνώστη Ταρώ, τα πρώτα 3 λεπτά σας να είναι δωρεάν.
Γνωρίστε τον αναγνώστη σας, κάντε ερωτήσεις και δείτε αν η χημεία είναι κατάλληλη για εσάς! Τα δωρεάν λεπτά σας είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον καλύτερο αναγνώστη για τις ανάγκες σας.

Τι μπορείτε να ζητήσετε από τα Ταρώ;2022-02-21T16:11:03+02:00
 • Είναι πολύ καινούργιο, βγαίνω με κάποιον που νομίζω, είναι υπέροχος , οπότε θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται στη ζωή, τι ψάχνει και τι επιφυλάσσει αυτή η σχέση.
 • Αυτό είναι καλό timing;  Θα ήθελα να αλλάξω καριέρα. Κάποια συμβουλή ως προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κατευθυνθώ;
 • Θέλω να κάνω νέους φίλους, αλλά κάθε φορά που εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, με απογοητεύουν. Πώς μπορώ να βρω άτομα που μπορώ να εμπιστευτώ; Πώς μπορώ να σχηματίσω έναν νέο κοινωνικό κύκλο;
 • Προσπαθώ να μείνω έγκυος και δεν έχει συμβεί ακόμα. Τι βλέπουν οι κάρτες στο παρόν και το μέλλον μου; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό;
 • Σκέφτομαι να μετακομίσω σε μια νέα χώρα. Θα ήθελα να μάθω τι προτείνουν οι κάρτες να κάνω: κίνηση, όχι κίνηση, πνευματικοί λόγοι, υλικές επιρροές κ.λπ.
Τι είναι η ανάγνωση καρτών Ταρώ;2022-02-21T16:10:57+02:00

Το Ταρώ είναι μια μορφή cartomancy – μια ψυχική τεχνική στην οποία χρησιμοποιούνται μαντικές κάρτες για να κατανοήσουν το παρελθόν και το παρόν και να προβλέψουν το μέλλον. Οι κάρτες Ταρώ είναι ισχυρά εργαλεία που μεταφράζουν τις πραγματικότητες σας σε εικόνες. Μέσα από τους ανθρώπους, τα μέρη και τα συναισθήματα που απεικονίζονται στις κάρτες, οι αναγνώστες Ταρώ βλέπουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας δίπλα-δίπλα. Βλέπουν λύσεις και την καλύτερη πορεία δράσης.

Στις αναγνώσεις Ταρώ, μια συγκεκριμένη διάταξη καρτών ονομάζεται Spread Ταρώ. Κάθε spread έχει διαφορετικό αριθμό φύλλων και κάθε φύλλο έχει διαφορετικό νόημα ανάλογα με το πού βρίσκεται στο spread. Το πιο δημοφιλές άλειμμα Ταρώ είναι το Κέλτικο σταυρό. Το Celtic Cross είναι ένα spread με δέκα κάρτες που δείχνει το κύριο θέμα στη ζωή σας, τις ελπίδες, τους φόβους σας, πληροφορίες για τους ανθρώπους και τις ενέργειες γύρω σας, πιθανά αποτελέσματα και τι πρέπει να κάνετε. Ανάλογα με το θέμα που αντιμετωπίζετε, το μέντιουμ Ταρώ σας μπορεί να επιλέξει περισσότερες κάρτες για να εξερευνήσετε μια περιοχή περαιτέρω.

Τα σύμβολα και οι εικόνες Ταρώ έχουν τεράστια δύναμη – βλέποντας τις αβεβαιότητές σας να απεικονίζονται μπορεί να σας επηρεάσει βαθιά! Το Ταρώ σας δείχνει τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε και σας δίνει εργαλεία και λύσεις. Οι κάρτες έχουν έναν μαγικό τρόπο να δείχνουν τις απαντήσεις. Χρησιμοποιώντας εκφραστικές εικόνες, το Ταρώ σάς δίνει τη δυνατότητα να πατήσετε στον σωστό δρόμο για να βρείτε την αγάπη και την ευτυχία.

Η προέλευση  των Ταρώ:

Χαρτομαντεία - Στέλλα

Κανείς δε ξέρει με ακρίβεια από πού και πότε προέρχονται η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων.Αρχικά, πρωτοεμφανίστηκαν στην Ιταλία.Στην αρχική τους μορφή χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αποτελώντας απλώς ένα παιχνίδι χαρτιών, και η χρήση τους αφορούσε την πρόβλεψη της τύχης.Παρ’ όλα αυτά, ήδη υποβόσκει η αντίληψη ότι οι φιγούρες των ταρώ αποτελούν μια μορφή απεικόνησης του κόσμου.

Η Τράπουλα αποτελείται από 78 κάρτες :

χαρτομαντεία

Τη Μικρή Αρκάνα από 56 κάρτες, που αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες, που η καθεμία έχει δέκα κάρτες, και τέσσερα εικονογραφημένα χαρτιά με τα εξής ονόματα: Ρήγας, Ντάμα, Βαλές και Ιππότης. Τα σύμβολα είναι: οι Κούπες, οι οποίες παριστάνονται με ποτήρια, τα Μπαστούνια με ραβδιά και λίγα πράσινα φυτρωμένα φύλλα επάνω τους, τα Σπαθιά με ζωγραφισμένα καμπύλα σπαθιά, και τα Δηνάρια ή Πεντάκτινα με στρογγυλά νομίσματα.

Ίσως σας ενδιαφέρει Επαναφορά Αγαπημένου Προσώπου

Και τη Μεγάλη Αρκάνα που περιλαμβάνει 22 κάρτες με τις ιερογλυφικές φιγούρες που λειτουργούν σαν αρχέτυπα,

Ο Τρελός, Ο Μάγος, Η Ιέρεια, Η Αυτοκράτειρα, Ο Αυτοκράτορας, Ο Ιεροφάντης, Οι Εραστές, Το Άρμα, Η Δύναμη, Ο Ερημίτης, Ο Τροχός της τύχης, Η Δικαιοσύνη, Ο Κρεμασμένος, Ο Θάνατος, Η Εγκράτεια, Ο Διάβολος, Ο Πύργος, Το Αστέρι, Η Σελήνη, Ο Ήλιος, Η Κρίση, Ο Κόσμος.

Η ιστορία των Ταρώ είναι ένα μεγάλο πάζλ

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά ιστορικά, υπήρχε μια τάση για τη δημιουργία συνθετικών συμβολικών ή λογικών συστημάτων του ίδιου είδους, όπως ήταν η Ars Magna του Raymond Lully. Σύμφωνα με τις απόψεις πολλών ερευνητών, η τράπουλα προέρχεται από το Ιερογλυφικό Αιγυπτιακό βιβλίο των 78 δίσκων. Παρόμοια συστήματα θα συναντήσουμε σε Κίνα και Ινδία.Ως εκ τούτου αποτελούν τον πληρέστερο Κώδικα Ερμηνευτικού Συμβολισμού που διαθέτουμε.

 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά από πολλαπλή φορά που έρχονται και ξανά έρχονται οι πελάτες μας γιατί είναι πραγματικά ευχαριστημένοι, πήρα την απόφαση να βγάλω αυτό το μικρό αφιέρωμα από αυτούς και να τους ζητήσω να κριτικάρουν τη επαφή μαζί μου. Ζήτησα να δεχθούν τη φωτογράφηση που θα δείτε ποιο κάτω για να καταλάβετε ότι είναι αληθινές μαρτυρίες. Βοήθησε ο Νίκος που είναι η δουλειά του και να το αποτέλεσμα.

μέντιουμ στέλλα

Νίκος

“Βρήκε ποιος επηρεάζει τον γάμο μου! Αν Θα αντέξει στον χρόνο! Αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που επισκέπτομαι το μέντιουμ Στέλλα, και όλα ως τώρα τα έχει βρει. Για αυτό και εγώ στο τέλος τέλος ρώτησα για το μέλλον του παιδιού μου. Και σε 1 χρόνο πάλι (τώρα έχει πανελλήνιες)  εδώ θα είμαι για τη σχέση του παιδιού μου.”

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

  Μαριάννα

“Μετά το χωρισμό μου έπεσα σε πολλή κακές σχέσεις, οπότε ήρθα στη Κυρ. Στέλλα για μια σχέση που πραγματικά με ενδιέφερε. Πριν ντρεπόμουν αλλά δεν την ξαναπατάω δεν τα δίνω όλα πλέον. Τώρα έχω έρθει να μου πει απλά πόσο θα κρατήσει αυτή η όμορφη σχέση μου. Αφού πριν ένα χρόνο μου είχε πει μείνε είναι καλό παιδί και θα αλλάξει χαρακτήρα απλά ξεσπάει!”

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ https://www.mentium-stella.gr/

Ανθή

” Δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν είχα εγώ η ίδια εμπειρία Λυπάμαι που το λέω μετά την απόλυση του συζύγου μου ήρθα στο Κυρ. Στέλλα για να μάθω αν θα βρει εργασία (έπεσε μέσα από 6 μήνες βρήκε δουλειά) .Εκτός απ»αυτό βρήκε όμως τον σύζυγο μου ότι είναι με άλλη γυναίκα , αυτά μου παρόλα είπε μείνε ΣΤΟ γάμο σου ΣΕ αγαπάει ! Πράγματι10 μήνες μετά ήρθε πίσω και όλα είναι καλά!”

Go to Top