Υπάρχουν πολλά είδη ταρώ αγάπης και σχέσεων. Κάθε ένα είναι πολύτιμο. Όταν αναζητάτε μια ανάγνωση Ταρώ για την αγάπη και τη σχέση, πέντε βασικά πράγματα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε καλύτερα την ανάγνωση Ταρώ ψυχικής αγάπης.

1. Καταλάβετε ότι το διάβασμα είναι μια αντίληψη της ζωής σας σήμερα. Η ζωή σας σήμερα αποτελείται από πολλές σκέψεις και συναισθήματα που δημιουργείτε με την επιλογή των εστιών σας.

Εάν δεν σας ευχαριστούν οι πραγματικότητες που αντικατοπτρίζει η ανάγνωση, έχετε την επιλογή να κάνετε αλλαγές.

Είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε ξανά τη δική σας τροχιά ζωής για τη δική σας εκπλήρωση. Όταν είσαι χαρούμενος, οι άλλοι λαμβάνουν υπέροχη ενέργεια από σένα, έτσι όλοι ευημερούν!

2. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην τρέχουσα πραγματικότητά σας, η οποία καθορίζει τη μελλοντική σας πραγματικότητα, εφαρμόζοντας ευγνωμοσύνη. Εστιάστε την ευγνωμοσύνη σας σε όλα όσα σας ευχαριστούν.

Με τον ίδιο τρόπο που το πότισμα ενός κήπου επιτρέπει στα λαχανικά να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, εστιάζοντας την ευγνωμοσύνη σε όλα όσα σας δίνουν χαρά, επιτρέπει στις εμπειρίες της ζωής σας να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν με καλούς τρόπους.

Για παράδειγμα, αν τραβήξετε τα οκτώ σπαθιά κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής ανάγνωσης καρτών Ταρώ για singles, μην γίνετε θύμα αυτής της κάρτας! Το οκτώ σπαθιά δείχνει ένα άτομο που είναι εντελώς μόνο του και παγιδευμένο από τις πεποιθήσεις του, αλλά αντί να πέσει θύματα της ιδέας ότι πρέπει να διατηρήσετε αυτήν την πραγματικότητα, να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να αλλάξετε την πραγματικότητά σας.

Ζητήστε από τον αναγνώστη Ταρώ να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις πεποιθήσεις που σας κρατούν παγιδευμένους και μόνους. Ζητήστε από τον αναγνώστη σας εργαλεία για το πώς να αλλάξετε αυτές τις πεποιθήσεις, ώστε να αλλάξει η πραγματικότητά σας και να μπορέσετε να αντλήσετε πιθανή αγάπη.