Χαρτομαντεία-Ταρώ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ -ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

Χαρτομαντεία και ερμηνεία χαρτιών.Μάθε, τι προβλέπει το μέλλον;

Η χαρτομαντεία θα σας δείξει το παρελθόν σε συνδυασμό με το παρόν και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει τις πύλες του Μέλλοντος.Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι προσπαθούν να ανακαλύψουν διάφορους τρόπους για να δουν τα μελλούμενα.

Ποιος από εμάς δε θα ήθελε να γνωρίζει κάποια στιγμή της ζωής του συγκεκριμένες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει και να διαλέξει τα σωστά μονοπάτια στα σταυροδρόμια της ζωής.
Στην Χαρτομαντεία ο σωστός τρόπος όταν ρίχνεις τα χαρτιά, είναι να επικεντρώνεις τη σκέψη σου στο πρόβλημα που σε απασχολεί. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να ρίξει τα χαρτιά είναι συγκεκριμένος ανάλογα με το τι θέλουμε να βρούμε. Όταν ψάχνουμε μία απάντηση σε ένα φλέγον θέμα που μας απασχολεί διαλέγουμε ένα χαρτί.
Επίσης αρκετά γνωστός και διαδεδομένος είναι και ο τρόπος που ρίχνουμε τα χαρτιά διαλέγοντας τρία φύλλα. Το 1ο αφορά το παρελθόν, το 2ο το παρόν και το πρόβλημα που βιώνουμε και το 3ο το αποτέλεσμα δηλαδή το μέλλον.
Τέλος ένα πιο περίπλοκος τρόπος για να ρίξουμε τα χαρτιά είναι να επιλέξουμε πάλι 3 κάρτες που αντιπροσωπεύουν όμως τα εξής:
  • 1η κάρτα ο Εαυτός σου
  • 2η κάρτα η Οικογένειά σου
  • 3η κάρτα οι Φίλοι σου
Και αντίστοιχα:
  • Το τι Περιμένεις
  • Το τι Δεν Περιμένεις
  • Το Αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία – Ταρώ

Η προέλευση των Ταρώ :

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ Κανείς δε ξέρει με ακρίβεια από πού και πότε προέρχονται,η προέλευση τους χάνεται στα βάθη των αιώνων.Αρχικά,πρωτοεμφανίστηκαν στη Νότια Ευρώπη και η χρήση τους αφορούσε την πρόβλεψη της τύχης, του μέλλοντος ή απλώς χρησιμοποιούνταν ως παιχνίδι.Η Ταρώ είναι μία τράπουλα η οποία αποτελεί μία σύνθετη μέθοδο ανάπτυξης των συμβόλων του με σκοπό να κατανοηθούν οι κρυφές δυνάμεις του ανθρώπου και της φύσης .

Η Τράπουλα αποτελείται από 78 κάρτες :

 Χαρτομαντεία-Μέντιουμ Στέλλα

Τη Μικρή Αρκάνα από 56 κάρτες, που αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες, που η καθεμία έχει δέκα κάρτες, και τέσσερα εικονογραφημένα χαρτιά με τα εξής ονόματα: Ρήγας, Ντάμα, Βαλές και Ιππότης. Τα σύμβολα είναι: οι Κούπες, οι οποίες παριστάνονται με ποτήρια, τα Μπαστούνια με ραβδιά και λίγα πράσινα φυτρωμένα φύλλα επάνω τους, τα Σπαθιά με ζωγραφισμένα καμπύλα σπαθιά, και τα Δηνάρια ή Πεντάκτινα με στρογγυλά νομίσματα.

Και τη Μεγάλη Αρκάνα που περιλαμβάνει 22 κάρτες με τις ιερογλυφικές φιγούρες που λειτουργούν σαν αρχέτυπα,

Ο Τρελός, Ο Μάγος, Η Ιέρεια, Η Αυτοκράτειρα, Ο Αυτοκράτορας, Ο Ιεροφάντης, Οι Εραστές, Το Άρμα, Η Δύναμη, Ο Ερημίτης, Ο Τροχός της τύχης, Η Δικαιοσύνη, Ο Κρεμασμένος, Ο Θάνατος, Η Εγκράτεια, Ο Διάβολος, Ο Πύργος, Το Αστέρι, Η Σελήνη, Ο Ήλιος, Η Κρίση, Ο Κόσμος.

Η ιστορία των Ταρώ είναι ένα μεγάλο πάζλ

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά ιστορικά, υπήρχε μια τάση για τη δημιουργία συνθετικών συμβολικών ή λογικών συστημάτων του ίδιου είδους, όπως ήταν η Ars Magna του Raymond Lully. Σύμφωνα με τις απόψεις πολλών ερευνητών, η τράπουλα προέρχεται από το Ιερογλυφικό Αιγυπτιακό βιβλίο των 78 δίσκων. Παρόμοια συστήματα θα συναντήσουμε σε Κίνα και Ινδία.Ως εκ τούτου αποτελούν τον πληρέστερο Κώδικα Ερμηνευτικού Συμβολισμού που διαθέτουμε.

 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά από πολλαπλή φορά που έρχονται και ξανά έρχονται οι πελάτες μας γιατί είναι πραγματικά ευχαριστημένοι, πήρα την απόφαση να βγάλω αυτό το μικρό αφιέρωμα από αυτούς και να τους ζητήσω να κριτικάρουν τη επαφή μαζί μου. Ζήτησα να δεχθούν τη φωτογράφηση που θα δείτε ποιο κάτω για να καταλάβετε ότι είναι αληθινές μαρτυρίες. Βοήθησε ο Νίκος που είναι η δουλειά του και να το αποτέλεσμα.

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ

Νίκος

“Βρήκε ποιος επηρεάζει τον γάμο μου! Αν Θα αντέξει στον χρόνο! Αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που επισκέπτομαι το μέντιουμ Στέλλα, και όλα ως τώρα τα έχει βρει. Για αυτό και εγώ στο τέλος τέλος ρώτησα για το μέλλον του παιδιού μου. Και σε 1 χρόνο πάλι (τώρα έχει πανελλήνιες)  εδώ θα είμαι για τη σχέση του παιδιού μου.”

MENTIOYM ΣΤΕΛΛΑ https://www.mentium-stella.gr/

Ανθή

“Μετά το χωρισμό μου έπεσα σε πολλή κακές σχέσεις, οπότε ήρθα στη Κυρ. Στέλλα για μια σχέση που πραγματικά με ενδιέφερε. Πριν ντρεπόμουν αλλά δεν την ξαναπατάω δεν τα δίνω όλα πλέον. Τώρα έχω έρθει να μου πει απλά πόσο θα κρατήσει αυτή η όμορφη σχέση μου. Αφού πριν ένα χρόνο μου είχε πει μείνε είναι καλό παιδί και θα αλλάξει χαρακτήρα απλά ξεσπάει!”

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΛΑ

 Μαριάννα

Δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν είχα αποκριτική χρήση” Λυπάμαι που το λέω μετά την απόλυση του συζύγου μου ήρθα στο Κυρ. Στέλλα για να μάθω αν θα βρει εργασία (έπεσε μέσα από 6 μήνες βρήκε δουλειά) .Εκτός απ»αυτό βρήκε όμως τον σύζυγο μου ότι είναι με άλλη γυναίκα , αυτά μου παρόλα είπε μείνε ΣΤΟ γάμο σου ΣΕ αγαπάει ! Πράγματι10 μήνες μετά ήρθε πίσω και όλα είναι καλά!